iMenza beiratkozással kapcsolatos tudnivalók

Szerző: | 2023. ápr. 26 | Menza

Tisztelt Szülő! 

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja.

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ ÉTKEZŐK JELENTKEZÉSE AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjen kitölteni. A beküldés után egy visszaigazoló email-t kap, ami még nem a regisztráció. A jelentkezés elfogadása után fogja megkapni a regisztrációs linket tartalmazó e-mailt.

Amennyiben az óvodában (ahonnan a gyerek érkezik) az étkeztetés iMenza rendszerben működő kerületi óvoda és regisztrálva van, nekik nem kell újból jelentkezni, ők a rendszeren keresztül kapnak majd tájékoztatást a teendőkről.

A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat” -ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt

vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni ().

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni, vagy postán feladni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén (1997. évi XXXI. törvény a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról)-minden tanévben kötelező újat kitölteni- a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskola titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)

Diétás étkezéshez kapcsolódó tudnivalók (nem feltétlenül kapcsolódik a tartós betegség kedvezményhez)

Diétás étrend igényléséhez feltétlenül szükséges a jogszabályban nevesített szakorvos igazolása (gasztroenterológiai, diabetológiai, endokrinológia vagy allergológiai szakvélemény). Házi gyermekorvosi igazolás nem elegendő! Az igazolást /diéta javaslat/ e-mailben kérjük eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek. Esetleges kérdései esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon.

Együttműködését megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget, valamint szerencsés

iskolakezdést kívánunk.

A hozzájáruló nyilatkozat és a 8.sz melléklet innen is letölthető és kinyomtatható:

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/Hozzajarulo_nyilatkozat_nyomtatvany.doc

https://www.bp2.imenza.hu/downloads/12/8sz_melleklet.pdf

 

  1. Kerületi Városfejlesztő Zrt. – Étkeztetési Csoport

1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

+36 1 491 0580

e-mail:

 

Székely Mária étkeztetési asszisztens

  1. Kerületi Városfejlesztő Zrt. Iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

mobil: +36 20/421-7449

e-mail:

Naptár

hétfő
kedd
szerda
csütörtök
péntek
szombat
vasárnap
h
k
s
c
p
s
v
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2