M.E.S.E Tenisz kicsiknek

Szerző: | 2018. nov. 14 | Aktualitások

Iskolánk együttműködést kötött az M.E.S.E Tenisz Szakosztállyal, melynek értelmében a nem fűtéses időszakokban ingyenesen, a sátrak felállítása után pedig önköltséges áron használhatják alsósaink a pályákat.

Ezzel az együttműködéssel segítik a mindennapos testnevelés megvalósulásának feltételeit, ezen kívül iskolánk diákjai, érvényes diákigazolvány felmutatásával kedvezményt kaphatnak a M.E.S.E. Tenisz Szakosztály képzéseiből.

A „LOVE GAME” elnevezésű sportnap volt szeptember végén az első ismerkedés a szakosztály edzői és alsósaink között.

A tenisz szakosztály profi és gyermekbarát munkatársai Hűvösvölgyben, a Vadaskerti utca 1 – 3. szám alatt hatalmas árnyas fákkal körülölelt, kulturált környezetben várták az alsós tanulóinkat (az elsősök kivételével).

Délelőtt a 2.a., 2.b., 3.a., 3.b., délután pedig a 3.c., 4.a. és 4.b osztály tanulói vehettek részt a sokoldalúan megmozgató izgalmas játékokban, összesen 6 különböző helyszínen a Vadaskerti úti sportcentrumban. A program rendkívül jól szervezetten zajlott.

Kardhordó Szilárd, a MESE Tenisz vezető képviselője 7 felkészült edzővel (Petivel, Emesével, Zsuzsival, Gyurival, Bencével, Attilával és Balázzsal), derűs mosollyal és egy lényegre törő játékismertetővel várta a lelkes ifjúságot. Szilárd szavaiból az is kitűnt, a fő céljuk ezen a napon az, hogy: „a programban résztvevő gyermekek a lehető legtöbbet tudjanak náluk örömmel játszani.”

Sokféle izgalmas, ügyességi játék várta tanulóinkat. Volt labdagyűjtő játék, egyensúlyozó, gyorsaságot mérő, „teniszfoci”, páros passzolgató játék, és díjazták a legszebb, legszakszerűbb mozdulatokat is.

Némelyik csemete alig volt nagyobb, mint a teniszütője, de mindenki derekasan megküzdött a feladatokkal, nem adtak volna fel egyetlen játékot sem.

Reméljük, hogy a lelkesedés a gyerekek részéről töretlen marad és ismét egy sikeres együttműködéssel zárhatjuk a tanévet.

[FinalTilesGallery id=”13″]

Naptár

hétfő
kedd
szerda
csütörtök
péntek
szombat
vasárnap
h
k
s
c
p
s
v
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2