Borús idő-családias hangulatú évnyitó

Szerző: | 2018. szept. 6 | Aktualitások

Szeptember 3-án az évnyitót rendhagyó módon a két telephely együtt szerette volna tartani, ám az esős-borús időjárás ezt meghiúsította.

A Pasaréti úti épületben iskolarádión köszöntötte a felsősöket és a gimnazistákat T. Zuggó Tünde igazgatónő, aki kiemelte: „fontos egy közösség számára, hogy együtt, közösen alkossunk, és együtt, közösen őrizzük meg az értékeinket. Elkészült – a Ti terveitek alapján, de profi szakemberek segítségével – az iskola logója, a pólóterv, és készül a honlapterv is. Büszkék vagyunk ötleteitekre és alkotásaitokra!”, majd további közös munkára hívta a régi és az új diákokat.

A Fenyves utcai telephelyen kedves és mosolygásra biztató üdvözletek, a hónapban születésnapjukat ünneplő tanulók jelképes tortája és a kis elsősök szeretetteljes fogadtatása már az előtérben hívogatta a tanulni vágyókat.

A hangsúly az újonnan érkező első osztályosok szeretetteljes fogadtatásán volt, hiszen tudjuk, mennyire meghatározó az első iskolában töltött nap egy kisgyermek életében.

A tornatermében az elsősök a negyedikesek által tartott jelképes „aranykapun” haladtak át tanítóik vezetésével, majd kis ajándékot kaptak tőlük.

„Az elsősöket váró szimbolikus kapu a befogadás, a szeretettel várás mellett azt is jelképezte, hogy fontos számunkra, hogy szülő, diák egyaránt azt érezze, hogy vártuk, hogy számítottunk rá, mint a kedves gyerekdalban: nyitva van az arany kapu, csak bújjatok rajta. A kapu, ami mindig nyitva áll, a kapu, ami összeköti az otthont és az iskolát. Idén is ugyanolyan fontos lesz számunkra, hogy együtt, közösen tegyünk gyermekeink előbbre jutása érdekében. Mert csak így lehet eredményeket elérni.”- hangsúlyozta T. Zuggó Tünde igazgatónő.

Zárásként a Szél hozott, szél visz el című megzenésített Szabó Lőrinc verset énekeltük el közösen.

A tanévet a szomorkás idő ellenére boldogan, mosolygósan, családias hangulatban nyitottuk meg.

 

Sikeres, tartalmas tanévet kívánunk mindenkinek!

 

Igazgatói évnyitó beszéd a Pasaréti telephelyen

Igazgatói évnyitó beszéd a Fenyves utcai telephelyen

[FinalTilesGallery id=”8″]

Naptár

hétfő
kedd
szerda
csütörtök
péntek
szombat
vasárnap
h
k
s
c
p
s
v
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2